Producten + BIO

Fruit

Bij Frudicom NV vindt u, zelfs buiten het seizoen, een uitgebreid kwalitatief aanbod van fruit, gaande van appels tot exotische vruchten.

Groenten

Met onze dagverse groenten kan elke kok fier zijn op zijn met liefde bereide maaltijden. Vindt u iets niet in ons standaard aanbod, geef ons een seintje dan zorgen wij dat dit maximum 2 dagen later geleverd kan worden.

Aardappelen

Aardappelen is ons vak. Smaken verschillen, en elke bereiding vraagt zijn soort. Onze aardappel-expert staat u echter bij in de juiste keuze. Wij beschikken ook over een ruim aanbod van voorgekookte aardappelen, frieten en andere bereidingen.

Diepvries

Misschien heeft u de mogelijkheid niet om met verse groenten te koken maar wil u toch niet afdoen aan de kwaliteit. Dan hebben wij voor u een ruim assortiment aan diepvriesproducten. Deze worden aangekocht bij ons gespecialiseerde partners bij wie de kwaliteit primeert. Dankzij onze grote afzet blijven onze prijzen competitief.

4e - 5e Gamma

Gesneden groenten of klaargemaakte salades, met ons uitgebreid assortiment 4e en 5e gamma spelen wij in op het tijdsgebrek van de consument.

Fruitsla - Fruitsap

Frudicom beschikt over een uitgebreid gamma van ultra vers, naar vorm en formaat gesneden Mono-Fruit, gebruiksklare fruitsalades en vers geperste vruchtensappen.