Kwaliteit

Frudicom NV draagt voedselveiligheid hoog in het vaandel. De consument stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van voedselproducten. Wij doen er dan ook alles aan om aan deze kwaliteitseisen te voldoen en daarmee de voedselveiligheid te waarborgen. Deze garantie willen we aantonen met ons kwaliteitssysteem dat door een externe organisatie wordt beoordeeld op haar sterkte.

In 2006 behaalden wij ons eerste IFS Kwaliteitscertificaat, de strikte opvolging en constante verbetering van ons HACCP systeem leidde tot het behalen van het Higher Level niveau in 2009.

In 2010 behaalden wij ons BIO certificaat voor vers en diepvries voorverpakte producten.

Dankzij de invoering van een kwaliteitssysteem hebben we de mogelijkheid om onze verschillende processen te beheersen, te controleren en te verbeteren. De bedoeling is om als organisatie te streven naar een continue verbetering van onze activiteiten en om de service naar onze klanten te optimaliseren.

               

Frudicom heeft zich als doel gesteld de genomen maatregelen in het HACCP-plan met de grootste prioriteit te behartigen zodat de productveiligheid en de kwaliteit van al haar producten die ze verhandelt steeds gewaarborgd blijft.

Traceerbaarheid, temperatuurloggers in de vrachtwagens, etc. zijn slechts enkele van de belangrijke punten die gewaardeerd worden door onze kritische klanten zoals kinderkribbes, rusthuizen, scholen, ziekenhuizen, de luchtvaart, ministeries, overheidsinstellingen en cateringbedrijven.

Werken via het HACCP en IFS certificatie biedt Frudicom de kans zich positief te onderscheiden van zijn concurrenten.